Wedstrijdverslagen 2016

1e wedstrijd 28 mei 2016 van 18:00 - 21:00 uur, er waren 9 deelnemers aanwezig.

De eerste 3 steigers lagen uit de wind en de overige steigers hadden helaas last van veel wind.

Gelukkig is er de 1e wedstrijd wel vis gevangen. Marja had vandaag heel veel geluk, in de laatste 15 seconden van de wedstrijd ving zij een vis, net op het nippertje.

Ko de Nood is vandaag de gelukkige winnaar geworden met 2 brasems en heeft 5.180 punten. Ko proficiat met de 1e plaats!!!

Kay Hanning heeft 1 brasem gevangen en heeft 2.870 punten.

Marja Hanning heeft ook 1 brasem gevangen en heeft 2.080 punten.

2e wedstrijd 11 juni 2016 van 18:00 - 21:00 uur, er waren 8 deelnemers aanwezig.

Collin Geschiere had zich afgemeld. We hopen dat Rini Sanderse er over 2 weken weer bij is.

Na een regenachtige dag, zijn we toch vol goede moed begonnen aan de wedstrijd, want alle steigers lagen uit de wind, een vlakke plas.

We hebben geen regen meer gehad, maar er waren helaas maar 2 deelnemers met vis.

Kay Hanning is vandaag de gelukkige winnaar geworden met 3 brasems en heeft 7.120 punten. Kay proficiat met de 1e plaats!!!

Marja Hanning heeft 1 brasem gevangen en heeft 2.060 punten.

3e wedstrijd 25 juni 2016 van 18:00 - 21:00 uur, er waren 7 deelnemers aanwezig.

Johan Moreauw en Leen de Nood hadden zich afgemeld. Ook deze wedstrijd verliep weer met een vlakke plas en we hoorden wel onweer in de verte en het zag er wel

dreigend uit, maar op een paar spettertjes na bleef het gelukkig droog. Waar we wel moedeloos van worden, is dat er weer zo slecht is gevangen.

Alleen Kay Hanning heeft 3 brasems gevangen en is daardoor 1e geworden met 7.360 punten. Kay wederom proficiat met de 1e plaats!!!

De rest van de vissers hebben in 3 uur tijd nog geen beetje gehad.

De volgende wedstrijd is 's morgens en hopelijk hebben we dan meer geluk.

4e wedstrijd 9 juli 2016 van 08:00 - 11:00 uur, er waren 8 deelnemers aanwezig .

Wat een schitterend visweertje vandaag. Collin Geschiere heeft zich afgemeld. Er sprong veel vis uit het water en dat beloofde dus een mooie wedstrijd te worden.

Ja voor mij was het een fijne ochtend, maar voor vele andere vissers helaas niet.

Marja Hanning is 1e geworden en heeft 4 brasems gevangen en heeft 9.820 punten. Proficiat met de 1e plaats voor mezelf!!!

Kay Hanning is 2e geworden en heeft ook 4 brasems gevangen en heeft 8.690 punten.

Leen de Nood is 3e geworden en heeft 1 brasem gevangen en heeft 1.920 punten.

LET OP!!!!!! WEDSTRIJD VAN 20 AUGUSTUS IS VERZET NAAR 24 SEPTEMBER VAN 17:00 TOT 20:00 UUR

5e wedstrijd 23 juli 2016 van 18:00 - 21:00 uur, er waren 7 deelnemers aanwezig.

Wat betreft het weer, een mooie visavond, maar wel weer weinig deelnemers met vis.

Cees Machielse heeft zich afgemeld. Collin Geschiere heeft zich op het allerlaatste moment ook afgemeld ivm een ongeval met Janick. Wij wensen Janick namens

alle vissers beterschap toe en hopen dat hij weer snel is opgelapt.

Leen de Nood heeft een prima avond achter de rug en is lekker bezig geweest. Hij heeft 5 brasems gevangen, (hoewel het er wel meer hadden kunnen zijn) en

heeft 11.670 punten. Leen proficiat met de 1e plaats!!!!!

Marja Hanning is 2e geworden met 3 brasems en 6.470 punten

Kay Hanning is 3e geworden met 1 brasem en 1.910 punten.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

6e wedstrijd 6 augustus 2016, 18:00 - 21:00 uur, er waren 9 deelnemers aanwezig.

Wat betreft het weer, alweer een mooie visavond, maar wel weer weinig deelnemers met vis.

Michel van Leeuwen heeft zich afgemeld. Vandaag deed een vakantiegast Janick Nellessen uit Duitsland mee, helaas voor hem ook geen vis gevangen.

Kay Hanning is 1e geworden met 3 brasems en 6.780 punten. Kay proficiat met de 1e plaats!!!

Jan Hanning heeft 1 brasem gevangen en 2.440 punten, hij is eindelijk van de nul af.

Nog 4 heren op nul, wie volgt?

7e wedstrijd 3 september 2016, 17:00 - 20:00 uur, er waren 7 deelnemers aanwezig.

Jeetje alweer zo'n mooie visavond, met een paar spettertjes regen, maar een vlakke plas.

Johan Moreauw en Kay Hanning hadden zich afgemeld.

Tot zeer grote terleurstelling van velen is er weer bijzonder slecht gevangen en blijven er nog steeds 4 heren op de nul staan.

Marja Hanning is 1e geworden met 3 brasems en 6.620 punten. Proficiat met de 1e plaats voor mezelf!!!

Leen de Nood is 2e geworden met 1 brasem en 2.250 punten.

De volgende en laatste wedstrijd voor de competitie is op 24 september 17:00 - 20:00 uur.

8e wedstrijd 24 september, 16:30 - 19:30 uur, er waren 7 deelnemers aanwezig.

Vandaag was Rini Sanderse weer aanwezig, leuk dat hij er weer bij was.

Johan Moreauw, Michel van Leeuwen en Kay Hanning hadden zich afgemeld.

Er stond heel veel wind op de plas, maar gelukkig bleef het wel droog.

Laatste wedstrijd dit seizoen en Collin heeft zich gelukkig uit het groepje verwijderd, van "geen vis gevangen dit seizoen".

Jammer dat Michel van Leeuwen, Cees Machielse en Johan Moreauw tijdens alle wedstrijden geen vis hebben gevangen.

Maar Collin knap werk, je had 5 brasems als enigste vandaag en 11.010 punten. Proficiat met de 1e plaats!!!