Koppelwedstrijd 2012

Koppelwedstrijd 22 september 14:00 - 18:00 uur

We waren met 6 koppels aanwezig, waaronder 1 jeugdkoppel. Janick Geschiere en Jan Vermue hadden het geluk dat ze op de 2e steiger in de zon en uit de wind zaten. Alle seniorenkoppels zaten aan de lange kant en hadden heel veel wind en kou, gelukkig geen regen. Wel jammer want het kan in september nog zulk mooi weer zijn. Gelukkig hebben alle koppels vis gevangen, hoewel dat meer lijkt dan dat het is.

Maar met veel overwicht zijn Michel van Leeuwen en Collin Geschiere koppelkampioen 2012 geworden met 12 brasems met een totaal aantal punten van 24.610 punten. Michel en Collin proficiat met de 1e plaats.

2e zijn Ko de Nood en Marja Hanning geworden met 4 voorns + 1 brasem en 2.230 punten.

3e zijn Janick Geschiere en Jan Vermue geworden met 3 voorns en 1.710 punten.

4e zijn Johan Moreauw en Kees v.d Eeden geworden met 2 voorns en 1.480 punten.

5e zijn Cees Machielse en Kay Hanning geworden met 1 voorn en 1.230 punten.

6e zijn Jan Hanning en Leen de Nood geworden met 1 baarsje en 1.210 punten.

Het visseizoen is weer klaar en hopelijk komen alle vissers eind van dit jaar naar de ledenvergadering en gaan we in 2013 weer met volle moed er tegen aan!!!!

vispas2011

sportvisserij_nederland

Webhosting - Webdesign - Communicatie | Zeeland - Heinkenszand | Inter Delta Communicatie